Domov
Prihajajoči dogodki in izobraževanja
četrtek 07 December17.00Tečaj specialnosti DIHALNE NAPRAVE

SOFINANCIRANJE GASILSKE ZAŠČITNE IN REŠEVALNE OPREME 2017 PDF Natisni E-pošta
Prispeval: Ksenija Pristovnik   
sreda, 22. marec 2017

Razpis za sofinanciranje gasilske zaščitne in reševalne opreme za leto 2017 je bil objavljen v Uradnem listu RS št. 12/2017 dne 10.3.2017 - razglasni del. 

Objaviljen je na spletni strani, kot tudi vse priloge k razpisu za leto 2017:

- priloga 1: Seznam tipizirane opreme
- priloga 2: Življenjska doba
- priloga 3: Vrstni red nabave vozil
- priloga 4: Koeficienti razvitosti občin za leto 2016 in 2017

 Namen razpisa je sofinanciranje nabave določene nove gasilske zaščitne in reševalne opreme ter gasilskih vozil za prostovoljna gasilska društva ter gasilskih vozil za gasilske zveze, nabavljenih v obdobju od 1. 5. 2016 do 30. 4. 2017.

Prijavitelj mora vlogo na razpis za dodelitev sredstev izpolniti in zaključiti v programu Vulkan ter natisniti in skupaj z vsemi prilogami poslati izključno s priporočeno pošto na: »Ministrstvo za obrambo, Upravo RS za zaščito in reševanje, Vojkova cesta 61, 1000 Ljubljana« do vključno 8. 5. 2017. Vloga bo pravočasno oddana, če bo najkasneje na zadnji dan predpisanega roka zaključena v Vulkanu in oddana na pošti kot priporočena pošiljka. V Vulkanu bob razpis objavljen od jutri – 14.3.2017 – dalje.

POMEMBNO:

V kolikor boste do konca obdobja nabave (30.4.2017) še izvajali nabave opreme, vloge v Vulkanu do takrat ne smete zaključiti, ker jo je možno poslati po Vulkanu samo enkrat. Vlogo PGD mora obvezno potrditi tudi GZ, sicer tudi tiskanje ni možno.

Pred kreiranjem vloge na razpis (oprema/sofinanciranje) morate vnesti opremo (oprema/urejanje/nov) pod pravimi šiframi (šifre preverite na obrazcih 4a, 4b, 4c na znaku: ?)

Po vnosu opreme in pred kreiranjem vloge tudi preverite v obrazcih 4a, 4b oz. 4c, če je oprema pravilno vnesena in prikazana z vsemi zahtevanimi podatki (v obrazcih ne sme biti zvezdic, ki javljajo pomanjkljivost in omogočeno mora biti tiskanje obrazcev). Ti obrazci so tudi eni izmed obveznih prilog k vlogi.

Preden vlogo zaključite, ažurirajte tudi podatke v Vulkanu (TRR račun, zastopnika-predsednika…).

 
< Nazaj   Naprej >
Prijavi se v omejen dostop

Pozabljeno geslo?
VULKAN in SPIN
vulkan.gif
spin.jpg 
PODRAVSKA REGIJA
celada.jpg
NESREČE IN OGROŽENOST
 dogodki in nesreče
požarna ogroženost
meteoalarm
   
© 2009 Gasilska zveza Slovenska Bistrica
Oblikovanje in realizacija: Kaljun - spletne rešitve